English version

Een overzicht van onze pakketten

Office
photos
Online
article
Internal
evaluation
Complete

Employer account

Fotosessie van jouw kantoor

Online artikel

Interne evaluatie

Jouw logo op de homepage

Welk pakket is het meest geschikt voor mijn bedrijf?

Kom je er niet uit? Stuur ons een e-mail. Wij helpen je graag!

Is er in jouw bedrijf een goede bedrijfscultuur?

Wil je graag weten of jouw werknemers tevreden zijn? En wat ze belangrijk vinden?

Nodig STJARNA uit om een assessment te komen doen en krijg antwoord op die vragen!

Assessment package 1

STJARNA Office photos

Office photos Stjarna Devhouse Spindle
Office photos Stjarna Devhouse Spindle
Office photos Stjarna Devhouse Spindle

Wil jij prachtige foto's van jouw kantoor, gemaakt door een professionele fotograaf? Foto's die perfect de sfeer en de faciliteiten in jouw bedrijf weergeven.

De foto's worden toegevoegd aan jouw company page, zodat werkzoekenden in één oogopslag het complete plaatje van jouw bedrijf hebben.

Bekijk een company page met office photos >

Assessment package 2

STJARNA Online article

Moeite met het vinden van goed personeel?

In het online artikel beantwoorden wij de vraag "Hoe is het om bij jouw bedrijf te werken?". Werkzoekenden krijgen een objectief kijkje bij jou in de keuken en kunnen daardoor beter inschatten of dit bij hen past.

Een onafhankelijk artikel geschreven door ons is tevens veel geloofwaardiger dan het promo-verhaal op je eigen website.

Dit artikel plaatsen wij prominent op onze website en social media kanalen. Hierdoor wordt jouw zichtbaarheid voor kandidaten vergroot.

Een voorbeeld...

Assessment package 3

STJARNA Internal evaluation

Wij gaan met jou en je werknemers individueel in gesprek. We komen er zo achter in hoeverre jouw werknemers tevreden zijn en waar zij tegenaan lopen op de werkvloer. Omdat de gesprekken vertrouwelijk zijn, zijn werknemers in staat om (soms voor de eerste keer) echt open en eerlijk te zijn.

Op basis van deze gesprekken, maken wij een evaluatie document over jouw bedrijf. Dit document is 'for your eyes only'. Bovendien geven wij ook concreet advies over wat jij kan doen om de bedrijfscultuur te verbeteren, waardoor je makkelijker toptalent binnenhaalt, jouw werknemers productiever worden en langer bij jou blijven werken.

"Door de assessment van Stjarna zijn nieuwe verbeterpunten voor ons bedrijf naar voren gekomen, waarmee wij een nog betere werkplek kunnen creëren. Na ontvangst van de resultaten van de assessment zijn wij direct aan de slag gegaan met het doorvoeren van verschillende verbeterpunten die in de concretere rapportage stonden."

Jarik Oosting SmartRanking Stjarna

Jarik Oosting
SmartRanking CEO

Assessment package 4

STJARNA Complete

All of the above!

Bij STJARNA Complete krijg je zowel het online artikel (incl. fotosessie van jouw kantoor) als de interne evaluatie. Omdat we voor de interne evaluatie individuele gesprekken met jouw werknemers voeren, kunnen we de data die we daardoor verzamelen ook voor het online artikel gebruiken. Daardoor heeft dit pakket verreweg de beste prijs/kwaliteit verhouding!