English version

STJARNA Assessment

Hoe werkt het assessment?

We luisteren

Wij komen bij jouw bedrijf langs en gaan uitgebreid met jou en je werknemers in gesprek om een goed beeld te krijgen van de huidige bedrijfscultuur.

We adviseren

Aan de hand van onze algemene indruk krijg je een uitgebreid en glashelder rapport over wat je allemaal goed doet en wat er allemaal nog beter kan.

We zetten jou in the spotlights

We plaatsen een uitgebreid en objectief artikel over hoe het is om bij jou te werken op onze website. Hierdoor wordt jouw zichtbaarheid voor kandidaten vergroot.

Welk pakket past bij jouw bedrijf?

Kies STJARNA Artikel als je je zichtbaarheid als aantrekkelijke werkgever wilt vergroten. Wij schrijven dan een uitgebreid artikel (incl. fotosessie van je kantoor) dat de vraag "hoe is het om bij jou te werken?" beantwoordt. Dit artikel publiceren wij op onze website en onze social media kanalen.

Kies STJARNA Evaluatie als je actief wilt werken aan een betere bedrijfscultuur, maar je niet precies weet hoe. Wij komen dan bij jou langs, gaan in gesprek met jou en je werknemers, en komen er zo snel achter wat er goed gaat en wat er verbeterd kan worden. Ook geven wij jou advies hoe jij de verbeterpunten kunt aanpakken.

Wil je allebei én de beste prijs/kwaliteit verhouding? Ga dan voor STJARNA Compleet waarbij je zowel de interne evaluatie als het online artikel krijgt.

STJARNA Evaluatie
STJARNA Artikel
STJARNA Compleet

Interne evaluatie i Op basis van de gesprekken die wij met jou en je werknemers voeren, schrijven wij een evaluatie (puur voor intern gebruik) waarin wij uiteenzetten wat er goed gaat, wat de verbeterpunten zijn, en ons advies aan jou.

Online artikel i Het online artikel is een uitgebreid en objectief artikel over hoe het is om bij jou te werken, dat wij prominent op onze website plaatsen. Hierdoor wordt jouw zichtbaarheid voor kandidaten vergroot.

Uitgebreide fotosessie van jouw kantoor

Korting op Premium Employer account

Bedrijfslogo prominent op de homepage

20% korting

1990

20% korting

1750

50% korting

2490

Wat levert dit mij als werkgever op?

Met het assessment geef je als werkgever het signaal aan je werknemers dat je ze serieus neemt en dat je graag wilt luisteren naar wat ze te zeggen hebben. Zo werk je actief aan een positieve bedrijfscultuur en vergroot je de employee happiness. De voordelen daarvan zijn:

Gelukkige werknemers zijn productiever

Onderzoek heeft uitgewezen dat gelukkige werknemers 14% productiever zijn. Werknemers die met plezier naar hun werk gaan en zich gewaardeerd voelen, doen net dat ene stapje extra om tot een beter resultaat, en dus een beter product, te komen.

Gelukkige werknemers blijven langer

Ontevreden werknemers gaan vaak na een tijdje gefrustreerd weg. Dit zijn deels mensen met enorm veel kennis en ervaring die erg moeilijk of in sommige gevallen zelfs onmogelijk te vervangen zijn.

Wij hebben een frisse kijk op de zaak

Door onze schat aan ervaring met het werken voor een groot aantal (goede en minder goede) werkgevers hebben wij gezien hoe het beter kan. Daardoor zijn we in staat om nuttige adviezen te geven, waar je zelf nooit op gekomen zou zijn.

Je haalt makkelijker toptalent binnen

Door het artikel wat wij prominent online plaatsen, krijgen werkzoekenden een objectief kijkje bij jou in de keuken en kunnen ze beter inschatten of dit bij hen past. Hierdoor kun je veel geld besparen op bijv. dure recruitment trajecten. Een objectief artikel, geschreven door een onafhankelijke partij zoals Stjarna, is tevens veel geloofwaardiger dan jouw eigen promo-verhaal.

Je vergroot je online zichtbaarheid als werkgever

Door als onafhankelijke partij publicaties te plaatsen op onze kanalen over jou, helpen wij jou een handje om je online vindbaarheid en brand awareness te vergroten. Dit kan, zeker voor wat minder bekende bedrijven, ontzettend waardevol zijn.

Snel inzicht in hoe je het als werkgever doet

Doordat wij met zoveel mogelijk van jouw werknemers individueel in gesprek gaan, komen wij er op een snelle en efficiënte manier achter wat je als werkgever al goed doet, en wat je zou kunnen verbeteren.

Een vertrouwelijke omgeving waar werknemers open en eerlijk kunnen zijn

Je kritisch durven uiten naar je werkgever is niet makkelijk, daarbij ervaren veel mensen toch een drempel. De individuele gesprekken met ons zijn vertrouwelijk waarbij we altijd streven naar een omgeving waar mensen eerlijk hun ervaringen kunnen delen zonder dat daaruit conflictsituaties op de werkvloer onstaan, maar ze wel gehoord worden.

Wil jij een assessment of heb je nog vragen?

Vul dan onderstaand formulier in en wij reageren zo snel mogelijk. Je kunt ons ook e-mailen of Whatsappen. Ons Whatsapp nummer is 06 8 3333 518.